Kom jij samen met ons de incassomarkt bestormen?

Wij zijn Incassonet!

Incassonet is opgericht in 2011. Ons hoofdkantoor zit in Barneveld, het middelpunt van Nederland en uitstekend bereikbaar. Momenteel zijn er zeven Incassonet vestigingen, verspreid over Nederland. En we blijven groeien! Samen gaan we iedere dag tot het uiterste om de incassowereld uit te dagen.

We zijn constant op zoek naar verbetering. In onze service, in onze juridische ondersteuning of in het automatiseringsproces: overal valt winst te behalen. Altijd alles beter willen doen zit in ons bloed. In het creditmanagement gaat het om details, daarom is een fanatiek en competitief team heel belangrijk.

We helpen ondernemers met het oplossen van betalingsproblemen bij hun debiteuren. We zijn vernieuwend, zowel in werkwijze als in het aanbieden van onze software en apps. We worden energiek door te winnen, door plezier te hebben en daar hebben we leuke collega's bij nodig.... want we groeien hard!

Naast gave uitdagende jobs bieden we jou gewoon een hele leuke werkomgeving: we zorgen voor een ambitieuze werksfeer, een goede lunch, lekkere koffie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een feestje op zijn tijd en natuurlijk de allerleukste collega's.

Ga jij samen met ons tot het uiterste?

Onze collega's vertellen:

Rob (Mede-oprichter):
"Het werken met een gemotiveerd team is het leukste wat er is. Elke dag proberen we weer tot een succes te maken in combinatie met een te gekke werksfeer." Lees meer >>

Rowin (Financieel medewerker): 
"Ik ben vanuit mijn stage bij Incassonet in dienst gekomen. De persoonlijkheid en gedrevenheid hebben mij vanaf het eerste moment aangetrokken."

Bas (Creditmanager):
“Ik ben er trots op om een jong en dynamisch team aan te sturen waarin iedereen gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen."

Gerda (Relatiebeheerder): 
"
We proberen het natuurlijk te voorkomen, maar als er toch iets misgaat aan onze kant, dan geven we dat toe en lossen we dat zo snel mogelijk op. Daar zijn we heel transparant in." Lees meer >>

Ons hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld, maar we werken ook met superleuke collega's vanuit onze locaties in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Lelystad en Nijmegen.